About Us

Restaurant interior

VENÈCIA,BACARO,BRONZO

I això és BRONZO, una taverna com els bàcaro venecians, un restaurant humil on, amb tot el nostre amor i respecte, cuinem les receptes de les àvies venecianes, perquè els nostres amics puguin, ni que sigui per uns instants, sentir-se transportats a aquesta ciutat tant especial. Buon appetito!

Carta

Carta de tardor

SPUNTINI

  • Olives dolces sicilianes (V) 3
  • Robiola & Mortadella 9
  • Stracciatella, pesto (V) 8.5
  • Sardines en saor 7.5
  • Seitons, amaro, llima 7
  • Calamari, alfàbrega, sàlvia 9
  • Mandonguilles venecianes 6
  • Tomino, speck (formatge al forn) 7.5
  • Patates Bronzo (V) 5
  • Crocchette de pollastre rostit 6
  • Saltejat de bolets, rovell d’ou (V) 12

  • Amanida: formatge de cabra, anxoves, olivada 7.5
  • Amanida: espinacs, gorgonzola, nous, tòfona (V) 8.5

PIZZETTE

  • Margherita (V) 7.5
  • Pepperoni, chilli, alfàbrega 9
  • Burrata, speck, pesto 9.5
  • Formatge de cabra, olivada,
  • tomàquet daterino, ruca (V) 9.5
  • Porchetta, Jack Daniel’s BBQ 9.5
  • Sobrassada “Cal Rovira”, olives 9
  • Tòfona, Taleggio DOP, ou (V) 11
  • Porro, bolets, castanya (V) 11
  • Pizzetta de la setmana 9

PASTA & RISO

  • Rigatoni, mandonguilles, tòfona 10
  • Lasagne de verdures (V) 9
  • Gnocchi ‘con burro e salvia’(V) 9
  • Papardelle nero, bacallà, portobello 15
  • Risotto de verdures (V) 12
  • Risotto de pop 15
  • Risotto de ceps i guanciale 15

CARNE & PESCE

  • Steak tartare, Cipriani 13
  • Vitello tonnato 11
  • Presa ibèrica, bolets, mores 16
  • Pop, lardo, salicòrnia 16
  • Tagliata, ruca, parmesà 18/34

DOLCI

  • Tiramisú (V) 5
  • Pannacotta, nutella (V) 5
  • Babà, limoncello (V) 5
  • Cannolo siciliano, pera (V) 5
  • Gelati (V) 5
  • Affogato al caffè/corretto (V) 5/6
  • Copa Moscato Passito Hekate 6
  • Copa Marsala Superiore Dolce 4
  • Gin-Tònica 9/11/13

VINO BIANCO

  • Pinot Grigio BIO, Campagnola, VENETO
  • Friulano Collevento 921, FRIULI
  • Grillo Terre Siciliane, Trovati, SICILIA
  • Tinchitè, Feudo Arancio, SICILIA
  • Soave Classico San Michele, Ca’Rugate, VENETO
  • Bianco di Ciccio Tralcetto, Zacccagnini, ABRUZZO
  • La Segreta Bianco, Planeta, SICILIA
  • Traminer Aromatico, Antonutti, FRIULI
  • Moscato d’Asti, Tenuta del Fant, PIEMONTE
  • Renosu Bianco, Dettori, SARDEGNA
  • Fiano Di Avellino, Petilia, CAMPANIA
  • Gavi Minaia, Nicola Bergaglio, PIEMONTE

VINO ROSATO

  • Rosato, Feudo Arancio, SICILIA
  • Rosato Collevento 921, Antonuti, FRIULI
  • Cerasuolo Origine, Passione Natura, ABRUZZO

VINO SPUMANTE

  • Prosecco Treviso Extra Dry, Valdo, VENETO
  • Prosecco Ruio Valdobbiadene Brut, Malibran, VENETO
  • Surfine Cuvèe Brut, Foss Marai, VENETO

MAGNUM

  • Friulano, Collevento 921, FRIULI
  • Nero d’Avola, Feudo Arancio, SICILIA
  • Primitivo di Manduria, Sangaetano, PUGLIA
  • Amarone della Valpolicella, Campagnola, VENETO

VINO ROSSO

  • Montepulciano Terre Sabelli, ABRUZZO
  • Chianti Superiore BIO, Villa Migliarina, TOSCANA
  • Valpolicella Classico “Le Bine”, Campagnola, VENETO
  • Baci di Sangiovese, Podere San Cristoforo, TOSCANA
  • Nero d’Avola Riserva, Feudo Arancio, SICILIA
  • Primitivo di Manduria, Sangaetano, PUGLIA
  • Aglianico Irpinia, Petilia, CAMPANIA
  • Valpolicella Ripasso, Bertani, VENETO
  • Pinot Nero Breganze, Maculan, VENETO
  • Dolcetto d’Alba Priavino, Roberto Voerzio, PIEMONTE
  • Contadino, Frank Cornelissen, SICILIA
  • Amarone della Valpolicella, Campagnola, VENETO
  • Barolo Serralunga, Ferdinando Principiano, PIEMONTE
  • Bolgheri Sassicaia, Tenuta San Guido, TOSCANA

MENÚ BACARO (29,00€)

PER COMPARTIR

  • Olives dolces sicilianes
  • Grissini della casa
  • Stracciatella, tomàquet daterino, pesto
  • Seitons, amaro, llima
  • Crocchette de pollastre rostit, salsa Caesar
  • Mandonguilles venecianes
  • Pizzetta a escollir

    PLAT PRINCIPAL

  • Gnocchi con 'burro e salvia'

    POSTRES

  • Pannacotta, nutella

    BODEGA

  • Pinot Grigio BIO, Campagnola, VENETO
  • Montepulciano Terre Sabelli, ABRUZZO
  • Aigua mineral
  • Cafès i infusions
  • Focaccia artesana

MENÚ SPUNTINI (33,00€)

PER COMPARTIR

  • Olives dolces sicilianes
  • Grissini della casa
  • Stracciatella, tomàquet daterino, pesto
  • Steak tartare, Cipriani
  • Calamari, alfàbrega, sàlvia
  • Tomino, speck (formatge al forn)
  • Pizzetta a escollir

    PLAT PRINCIPAL

  • Rigatoni, mandonguilles, tòfona

    POSTRES

  • Babà, limoncello

    BODEGA

  • Pinot Grigio BIO, Campagnola, VENETO
  • Montepulciano Terre Sabelli, ABRUZZO
  • Aigua mineral
  • Cafès i infusions
  • Focaccia artesana

MENÚ BRONZO (37,00€)

PER COMPARTIR

  • Olives dolces sicilianes
  • Grissini della casa
  • Stracciatella, tomàquet daterino, pesto
  • Vitello tonnato
  • Steak tartare, Cipriani
  • Calamari, alfàbrega, sàlvia
  • Pizzetta a escollir

    PLAT PRINCIPAL

  • Risotto de pop

    POSTRES

  • Tiramisú

    BODEGA

  • Pinot Grigio BIO, Campagnola, VENETO
  • Montepulciano Terre Sabelli, ABRUZZO
  • Aigua mineral
  • Cafès i infusions
  • Focaccia artesana

Reserva

HORARI

Esmorzars: Dilluns-Divendres de 09:00 a 13:00. Dissabte-Diumenge d'11:00 a 13:00

Cuina ininterrompuda: de 13:00 a 23:30

Horari de menjador: de 13:00 a 16:30 i de 19:30-23:30

Tenim espais i menús especials per grups. Demana'ns més informació

Contacta

Carrer Còrsega, 307
Barcelona - Eixample

Telèfon: 930 21 90 05

E-mail: ciao@bronzo.es